dinsdag 29 april 2014

A Little Bit of Spring

Na de kaartjes van vorige keer, natuurlijk ook even een lay out gemaakt met het prachtige papier Flourish van Authentique, ik had nog wat tulpen foto's liggen van een ander project (maar dat zullen jullie volgende keer wel zien!), dus dat werd alles met elkaar lekker voorjaarsachtig!

De vlindertjes zijn gestanst met een die van Crealies, nog niet in de webwinkel maar dat komt er aan!  

De doily randpons, tja, jullie zien 'em hier regelmatig voorbij komen, is van good old Martha Stewart, de letters zijn van het geweldige alfabet van MFT

"Sunshine on my shoulders make me happy!"

Alhoewel er vandaag weinig lente-achtigs in de lucht hangt (het regent hier), hoop ik toch een beetje het lente-gevoel door te kunnen geven!

Fijne dag allemaal!

Elly

dinsdag 22 april 2014

Cards with Authentique

Heerlijk die nieuwe lijn van Authentique, Flourish, helemaal mijn kleurtjes zo met dat roze en aqua!


Zomaar een lief kaartje om te laten zien hoe blij je met hem of haar bent


Stans: Marianne Design Frame - Softboard: Dutch Doobadoo Honeycomb - Kraft Tags: Dutch Doobadoo Words - 3D Stempelverf: Viva Decor Walnut, Zilver - Distress Inkt: Ranger Tumbled Glass
Randpons: Martha Stewart Doily Loonzakjes


De vlinders zijn van Crealies en binnenkort verkrijgbaar bij 't Scrap-Ateljeetje


En nog eentje voor een trouwerij of om te laten weten hoe lief je iemand vindt (en dat hoeft echt niet alleen op Valentijnsdag!)   


Stans: Marianne Design Candy Hearts & Tab - Randpons: Martha Stewart Hearts - Stans: MFT Little Letters - Stans: Sizzix Forever and a Day


En echt, deze nieuwe stansen van Sizzix zijn SUPER!!! Geweldig leuk natuurlijk voor Project Life, maar dus ook super cute op kaartjes! I'm in lóóóve!!!

lieve groetjes,
Elly

maandag 14 april 2014

Baby Mail!

Oeps... was ik toch helemaal vergeten deze kaartjes te plaatsen! Heb ze al eventjes terug gemaakt, maar toen was het papier helemaal op, maar inmiddels is het er weer, dus hoog tijd om ze te posten!

Baby Girl!

Papier: Pion Design - Sweet Baby

Stempels: Noor! Design - Baby
Kant: Broderiekant

 
Baby Boy!

Papier: Pion Design- Sweet Baby

Randpons: Martha Stewart - Doily

Zo, en dan nu nog even de webwinkel bijwerken, want er zijn SUPER gave stansen binnengekomen, van Sizzix, passen perfect bij Project Life, maar ook op kaarten doen ze het geweldig! Nieuwsgierig??? Nog even geduld, dan staan ze bij de nieuwe binnenkomers!

Tot de volgende keer,
Elly

donderdag 10 april 2014

Romantic Cards

Er staat weer een nieuwe kaartenworkshop op het programma en wel op donderdagmiddag 17 april. We gaan dan dit kaartje en het superschattige vogelkooitje van Dutch Doobadoo maken met het prachtige papier van Studio Light.Voor slechts 10,-- ga je met deze romantische projektjes naar huis, voor meer info klik *hier*

Misschien tot dan!

Lieve groetjes,
Elly

maandag 7 april 2014

Super Cute, Super Simple!

Deze *Paas-stempels* van Noor! Design lagen me al een tijdje toe te lachen, maar ja, een inkleurder ben ik niet! Dus gewoon maar gaan stempelen, en weet je, ik vind ze ze zo eigenlijk ook hardstikke leuk en zóóó easy peasy!


Een *vel* van Pion Design, *ribbelkarton*, *wit cardstock*, *kraft* en voilá, de basis voor het kaartje is zo gemaakt


De stempels zijn gemaakt met distress inkt Walnut Stain, ik wilde ze niet al te scherp hebben, het mocht wel een beetje shabby

De *label-stansjes* zijn van Nellie Snellen, superleuk en heel betaalbaar!

Hippity Hoppity!

Tja, en als je dan toch bezig bent...


Even een paar hangertjes erbij gemaakt! De *eieren* zijn van MDF, weer een paar labeltjes gestanst en gestempeld en het eindresultaat opgehangen met prachtig linnenkleurig *kant*


Happy Easter!

Stiekum vind ik Pasen bijna nog leuker dan Kerst! Ben ik ook gek op, maar dat gevoel dat bij Pasen hoort... de langere dagen, alles dat weer begint te groeien en bloeien... heerlijk! Je hebt echt het gevoel of je energie weer toe begint te nemen!

Alhoewel... April doet wat hij wil, de regen komt hier nu met bakken uit de lucht! Nou ja, weert het niet op 't je hooi dan weert 't wel op je gras! Oftewel, het is altijd ergens goed voor!

Elly