zaterdag 31 januari 2015

Terugkijken op een Geslaagde Noor! Demo-Ochtend


We kunnen terugkijken op een wel zeer geslaagde eerste Demo-Ochtend, die vanaf nu elke maand plaats zal vinden! Helaas geen foto's tijdens de demo kunnen nemen, nou ja, helaas is niet het goede woord, ik had het gewoon te druk! Ik was de hele week in de weer geweest om met de nieuwste Noortjes! kaartjes en projectjes te maken, ik droomde er bijna van! Er waren 3 thema's: Romantisch Vintage & Stoere mannen & Feest, hieronder een kleine impressie van de demo-tafel

Romantisch Vintage: 




Stoere Mannen:



Feest:





Natuurlijk lagen ook alle spulletjes op tafel uitgestald, ik kan alleen maar zeggen dat het een feestje was om mee te werken! 

Alle nieuwe Noor! Design spulletjes vind je *hier*

In de loop van de komende weken zullen alle kaartjes en projectjes stuk voor stuk voorbij gaan komen op dit blog, dussss... Stay Tuned!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Elly

maandag 26 januari 2015

Kerst-Kaartje op Maandag & Demo-Ochtend Noor! Design

Ondanks alle drukte toch nog even een Kerst-Kaartje op Maandag! En die drukte, daar vertel ik jullie straks nog even over, nu eerst het kaartje! Dit kaartje is gemaakt van allerlei restje die nog op m'n tafel lagen, en als ik het opberg, dan weet ik het al, dan komt het nooit meer tevoorschijn! Dus... heel verstandig gelijk maar even de koe bij de horens gevat en er een kaartje mee gemaakt!

 Stroken papier, wat rondslingerende labels (ja, er slingert hier nogal eens wat, haha!), en ook dit houten XMAS lag nog ergens tussen

Stempeltje er op, touwtje erdoor, zo simpel, daar hou ik van!

Gebruikte materialen:
Papier: Studio Light *Scandinavian Winter*
Knipvel: Studio Light *Scandinavian Winter*
Stempel: ScrapBerry's *Happy Holiday First Snow*
Houten Embellishments: CraftEmotions *X-MAS woorden*
*Labels*


En hier ben ik dus nu lekker druk mee: de Demo-Ochtend van a.s. donderdag! Ik ben nu met alle prachtige nieuwe Noor! spulletjes kaartjes en projektjes aan het maken om aan jullie te kunnen laten zien op deze ochtend. En wat is het leuk allemaal! Het gaat bijna vanzelf! Ik word er in ieder geval héél erg blij van, ik hoop jullie ook! De thema's *Feest* en *Stoere Mannen* zijn klaar, nu nog even door met het thema *Romantic Vintage*! In huis laten we de boel maar even de boel, ik ga knutselen!

Misschien tot donderdag? Koffie en thee staan klaar!

Liefs,
Elly

maandag 19 januari 2015

Kerstkaartje op Maandag

Ja hoor, ik ga het proberen! Zal ik het volhouden? Elke maandag een kerstkaartje? Tja, geen idee, maar het begin is er! Dit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt (de bijpassende kerstbal is al wel op m'n blog voorbij gekomen)

Dit papier is zóóó prachtig, mooie dessins en heerlijke kleurtjes, roze en rood, ik hou d'r van! En zo wisselvallig als het weer, zo wisselvallig is ook mijn stijl denk ik! Dan weer eens strak zonder al teveel poespas en soms weer eens een kaartje waarbij ik lekker los ga, zoals bij deze!

Fussy cutting (oftewel lekker knippen) is voor mij echt ontspanning (ik schreef er al eens eerder over), en daar is dit papier perfect voor! De kerststerren bewerkte ik met glossy accents, voor een, je raadt het al, glossy accent! Verder met witte pasta gekliederd voor een sneeuwerig effect, hier en daar met een german glitterpen wat accentjes aangebracht

De vlaggenlijn met tekst stanste ik uit, de bloemen bevestigde ik hier en daar met foam tape om meer diepte in het kaartje te krijgen

Gebruikte materialen:
Papier: Craft & You - Christmas Story
Stans: Noor! Design - vlaggenlijn / alfabet
Structuurpasta: Dutch Doobadoo
Viva Decor: German Glitter - Holografisch
Ranger: Glossy Accents (wel in de winkel, nog niet in de webwinkel)

Tot de volgende keer!

Liefs,
Elly

woensdag 7 januari 2015

Hugs & Kisses

De kaarten-workshop van december was weer even iets anders dan de maanden daarvoor... nu eens geen kerst maar een kaartje met bijpassend kadotasje in lieve, vrolijke kleurtjes!

De kaart klapt open en om te voorkomen dat hij dat te pas en te onpas doet, wordt hij "gesloten" met een bannertje die scharniert door de brad

De hartjes zijn uit het papier geknipt

Net als de tekstjes

En hier dan het kadotasje waar ik het vorige keer al over had

De banners knip je uit het papier en daar kun je dan zelf een passende tekst in stempelen

Een strik met (wedding) belletjes maakt het helemaal af!

Het was gewoon liefde op het eerste gezicht met deze prachtige papierlijn van Simple Stories, maar ja, het zijn dan ook helemaal mijn kleurtjes!

Gebruikte materialen:
Simple Stories - Hugs & Kisses
Dutch Doobadoo - mal kadotasje
Crealies - stans banner
Karen Foster - scrappers floss Bone
Belletjes


Tot de volgende keer!

Liefs,
Elly

donderdag 1 januari 2015

Kado-Tasje

Allereerst allemaal de beste wensen! Ik hoop dat 2015 een fantastisch jaar mag worden voor iedereen, een jaar vol liefde, gezondheid en natuurlijk creativiteit! Op deze 1e dag van het jaar heb ik voor jullie dit schattige kadotasje van Dutch Doobadoo

Echt zo eenvoudig om te maken! Ik kreeg er de smaak van te pakken en maakte er gelijk nog een paar (maar die zien jullie wel een ander keertje)

Met een leuk papiertje, lief plaatje en een lintje met belletjes om het af te maken, heb je binnen een handomdraai een gezellig kadootje!

Paar winterse stansjes erbij, de randen zijn een beetje nonchalant bekliederd met structuurpasta, ook van Dutch Doobadoo, en toen dat droog was, een beetje German Glitter er overheen gesmeerd

Deze letters zaten in hetzelfde knipvel als het plaatje van het hertje

En bij het mutsje horen ook deze moppige wantjes, beiden bewerkt met flock, echt superleuk spul is dat! En lekker makkelijk, beetje lijm en hup, plak het er maar op!

Gebruikte materialen:
Dutch Doobadoo: mal tasje / structuurpasta
Noor! Design: stans wantjes & mutsje
Flock
Karen Foster: scrappers floss
Viva decor: German Glitter Holografisch
Studio Light: knipvel hertje
Pink Paislee: dessinpapier Merry & Bright Stocking
Rusty Bells



Ik heb weer onwijs veel zin in het nieuwe jaar, en ik hoop jullie met mij! We gaan er weer een lekker creatief jaar van maken!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Elly